DM500 HD

659.99лв.

Ключовите черти на DM500 HD включват мощен 400 MHz процесор както и Линукс операционна система. 10/100 Mbit-овата мрежова карта ви позволява да включите приемника си във вашата домашна мрежа, или да се наслаждавате на Интернет мрежата.

Задният панел е оборудван с DVB-S2 тунер, както и с Mini-USB интерфейс за софтуерни подобрения, eSata порт, позволяващ ви да разширите възможностите на приемника до персонален видео рекордер (PVR) чрез свързване на външен харддиск. В добавка, Dreambox-ът се продава заедно с HDMI и оптичен изход за цифрово аудио. Предният панел има четец на смарт-карти.

Компактният размер на DM500 HD заслужава специално внимание. Размерите му от само 195 x 130 x 40 mm (WxDxH) го правят особено подходящ за дискретна инсталация в дневната. Консумацията на електричество, също като размерите на приемника, е минимална - само 12 W по време на работа и по-малко от 1W в режим на готовност.

Допълнителни технически данни могат да бъдат намерени на официалния сайт на Дрийм Мултимедия: www.dream-multimedia-tv.de/en/dm-500-hd.

  • Модел: DM500 HD
  • Бруто тегло: 1.5кг
  • в наличност
  • Произведено от: Dream-Multimedia

Този продукт е добавен към нашия каталог Monday 22 February, 2010.